Vegan dinner night!


Jullie zijn bij deze van harte uitgenodigd om te komen eten in onze buurtkeuken De Plutozaal. De keuken is open tussen 18:00 en 21:00 uur, maar je kan langer blijven hangen en nog wat drinken. De prijs is € 3 voor zoveel eten als je maar wilt. Het eten is veganistisch. Neem je vrienden, affiniteitsgroepje, maar ook mensen zonder ervaring met XR mee.

LOCATIE
We zitten in Groningen, op de Plutolaan 329 vlakbij de Zernike campus.

De locatie is rolstoeltoegankelijk.

RESERVERINGEN
We bereiken mensen via verschillende platformen en we hebben een indicatie nodig van de opkomst. Op dit moment proberen we nog uit hoe groot onze capaciteit zal zijn.

Om er zeker van te zijn dat je mee kan eten, reserveer dan via https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdPEdaaVpJ6td-00Hbx42sbaFr7txq65lfJLZdxgGdBVhsdGQ/viewform

Je kan langskomen zonder een bericht te sturen, maar dan kunnen we niet 100% garanderen dat we nog voldoende eten over hebben (hoewel we altijd ons uiterste best doen om ervoor te zorgen dat iedereen mee kan eten).

OVER DE PLUTOZAAL EN XR
Hoe sluit dit wekelijkse diner aan op XR? Wij denken dat als we een langdurige beweging willen zijn, we een gemeenschap moeten opbouwen die verder gaat dan online platforms en onregelmatige acties. Na onze acties in Amsterdam zijn de meeste interacties die we met elkaar en met XR hebben gehad online geweest. Door de afwezigheid van de liefdevolle mensen van XR is ons interne momentum minder sterk, verdwijnt langzaam onze hoop, en keren onze klimaatangsten weer terug. We hopen dat een regelmatige bijeenkomst onze gezamenlijke band kan versterken en aanleiding kan geven tot nieuwe actie-ideeën die zich aan de eettafel vormen.

XR Valentine's event: Love the Earth!

-Fridag February 14, 19: 00-22: 00 @ Location TBA

Weg met Valentijnsdag, heb de aarde lief!

In plaats van stomme plastic producten die je niet nodig hebt te kopen, kom naar XR Groningen voor een gezellige avond. Wat zou Valentijnsdag zijn zonder een massage? O wacht, we zijn allemaal sterke onafhankelijke mensen... We kunnen verdorie onszelf masseren! Leer een zelf-massage routine van 15 minuten die je elke dag kunt toepassen om te ontspannen!


Heb je wel eens gehoord van Discobedience? Dat is een dansroutine die wordt gebruikt door XR-groepen over de hele wereld. Tijdens deze avond zullen we die routine leren. Neem wel je discokleren mee!
Na al het dansen en masseren zullen we zeker brandstof nodig hebben. Daarom zullen we samen een maaltijd bereiden. We kunnen niet wachten om deze kapitalistische dag met jullie door te brengen met leuke activiteiten!