upcoming events:

12/12/2019 - Vegan Christmas Potluck
18:30 - 21:30 (De precieze locatie kun je krijgen via XR Groningen op Mattermost of Signal)

Heeey lieve rebellen,
Kerst komt steeds dichterbij en het lijkt ons super gezellig om voor de vakantie nog samen te komen en te genieten van goede gesprekken, lekker vegan eten & vooral veel gezelligheid! Dit is de perfecte gelegenheid om iedereen te zien van XR Groningen, dus ook buiten je eigen circle om... Het is natuurlijk bijna kerst als we elkaar zien bij deze potluck, dus schroom niet en trek je allermooiste/lelijkste/gekste kersttrui, kerstpyjama aan (alle kerstdingen die je kunt vinden in je kast!). Neem alsjeblieft een lekkere vegan hap mee om te delen, en kijk of je deze glutenvrij of vrij van noten kan maken.

16/12/2019 - Introduction Extinction Rebellion

19:00 - 20:30 (LOCATIE: Wordt nog aangekondigd

Wil je iets doen aan de klimaatcrisis? Sluit je dan aan bij onze beweging, we hebben je nodig! Extinction Rebellion (XR) is een geweldloze actiegroep die door middel van verrassende en kunstzinnige acties onze medemens, overheden en grote bedrijven wakker schudt. We verwelkomen jong en oud, de groep is voor IEDEREEN toegankelijk die zich zorgen maakt over verlies van biodiversiteit en de klimaatcrisis. ‘De tijd dringt’ daar zijn we het over eens.
In deze introductiesessie vertellen we je alles dat je moet weten over XR. We laten je weten hoe je betrokken kunt raken bij XR. Doe mee aan de introductiesessie en word onderdeel van de beweging!


CHECK FACEBOOK FOR MORE INFORMATION